EL BRC Projecte22@ al carrer!

EL BRC Projecte22@ al carrer!

DSC00818 copyDijous i divendres de la setmana passada els alumnes de 3r d’ESO del BRC Projecte22@ van dur els resultats del seu treball al carrer on van muntar una exposició fent servir l’estructura Post-Site. A banda d’informar-se, els veïns del Poblenou tenien també l’oportunitat d’interactuar, expressant la seva opinió sobre el barri en un mapa i fent propostes de millora que van quedar recollides en escrits i dibuixos.

El Projecte 22@ s’ha desenvolupat en col.laboració amb la Fundació BIT Habitat de l’Ajuntament de Barcelona i amb els arquitectes Mayorga+Fontana i tenia per objectiu diagnosticar el tram nord del C/Pere IV per després reflexionar i debatre sobre el seu estat actual i acabar fent propostes de transformació per aconseguir revitalizar-lo.
Les conclusions finals del treball, juntament amb les opinions i propostes dels veïns, es presentaran dijous dia 12 d’abril a les 15:15 a l’Institut davant dels representants de l’Ajuntament i de la Fundació BIT Habitat. Els alumnes que han participat d’aquesta iniciativa han tingut l’oportunitat de conèixer més a  fons el passat i el present del seu barri, alhora que s’han convertit en protagonistes del seu futur desenvolupant l’esperit crític i la responsabilitat com a ciutadans d’influir en el seu entorn i de participar en els processos de participació ciutadana oberts a Barcelona.

         20180405_164141 copy          DSC00792 copy        DSC00819(1) copy

Share this post