El 4Cantons es mou!!

El 4Cantons es mou!!

Enmarcada dins de la proposta de celebracions al voltant del DMAF (Dia Mundial de l’Activitat Física), el 4Cantons ha celebrat, el divendres 15 de maig,  una gran jornada festiva dedicada a l’activitat física i els valors sota el lema “Activitat física és salut. El 4cantons es mou”.

Tota la comunitat educativa del centre, alumnat, professorat i famílies voluntàries, han participat en un seguit d’activitats organitzades en diferents estacions distribuïdes en el Parc Central, la platja i el propi centre.

Els grups, constituïts al voltant d’una figura relacionada amb el món de l’esport i el valor que representa, han jugat a futvolley, futbol coix, jocs cooperatius, korfball, tennis taula i d’altres activitats basades en promoure els valors i la cohesió entre els diversos membres.

Com a acte de cloenda, tots els participants han ballat en el pati del centre, a ritme de batukada, la coreografia que prèviament havien preparat a l’estació de ball, amb la col·laboració del grup Batukada4cantons.

Volem agrair a la professora Júlia Coll el seu impuls i energia en imaginar l’activitat i fer-la possible. Alhora, volem felicitar a tots  aquells que han participat i viscut la jornada d’una manera tant intensa, alegre i activa (alumnat, professorat i famílies) convertint el matí en una gran esdeveniment esportiu.

El 4cantons es mou!!

Share this post