El 4cantons a l’Exporecerca Jove

El 4cantons a l’Exporecerca Jove

Per segon any consecutiu alumnes de l’Institut Quatre Cantons van estar presents amb els seus treballs de recerca en la mostra Exporecerca Jove celebrada al campus La Salle de la Universitat Ramon Llull els dies 21 a 23 de març.
Els treballs “Programació amb Unity per fer un videojoc” (Adrián R., Raül D. Saad B.) i “Estudi de la influència del pes del fuselatge en la durada i la longitud del vol d’un planador” (David F., Fath K.) han compartit espai, temps i experiències amb la resta dels autors i autores dels 109 treballs seleccionats entre els més de 150 presentats.

 

 

 

La molt diversa procedència dels participants, tan de la resta de l’Estat com d’altres països del món com Bèlgica, Eslovàquia, Turquia, Kazakhstan , Brasil, Argentina i Mèxic, són un senyal prou explícit de la dimensió i la importància de l’Exporecerca Jove.
El darrer dia de la mostra varen rebre la visita del nombrós públic assistent, entre el qual, la resta de companys i companyes de l’institut que van poder comprovar l’originalitat i l’interès dels treballs seleccionats. Esperem que de cara al curs vinent, molts altres nois i nois del nostre centre s’engresquin a participar en aquesta fira de treballs de recerca, sens dubte la més important d’aquestes característiques que se celebra a tot l’estat espanyol.

Moltes felicitats als nostres representants!

Share this post