El 4C a la Fira de Robòtica #IRTCA

El 4C a la Fira de Robòtica #IRTCA

El passat divendres 23 de febrer alguns alumnes de 4t d’ESO i de 2n de Batxillerat van exposar els seus projectes a la 4a Fira “Impulsem la Robòtica.Tecnologies creatives a l’aula” que va tenir lloc a la seu del Cosmocaixa on més de 2500 estudiants de tot Catalunya van presentar al voltant de 500 projectes.

El programa IRTCA està impulsat pel Cesire i el Departament d’Ensenyament i té com a objectiu que l’alumnat treballi des d’una perspectiva oberta i activa, en plataformes obertes sota el concepte de programari i maquinari lliures que disposen d’una gran comunitat d’usuaris arreu del món.

Dos dels projectes dels nostres alumnes, “El bastó per a persones invidents” de la Chari M. i en Sergio B. de 2n de Batxillerat, i també el projecte “SleepProofVest” de la Rita M., en Pau M i l’Arnau G., de 4t d’ESO, foren seleccionats per l’organització.

D’altres dels nostres projectes també van atraure molt l’atenció com el sistema per mesurar l’alteració dels paràmetres corporals quan diem una mentida o rebem un ensurt, el S3Glove&Breath, el vehicle espacial per a Mart control.lat per Bluetooth, el peluix intel·ligent i l’hort a Mart.

Per als alumnes també fou una bona oportunitat per veure projectes d’altres centres, agafar noves idees i aprendre compartint experiències amb nois i noies d’arreu de Catalunya.

Felicitats a tots!

Share this post