Arriba el circ al 4C

Arriba el circ al 4C

El divendres 6 de novembre el TGPE Escoles del barri va fer el lliurament del seu encàrrec:

Una obra de teatre sobre el circ per a nens i nenes de p4 i p5 de les escoles Acàcies, Pere IV, Llacuna i Arenal de Llevant

Després de cinc setmanes de nervis, decisions, correccions, emocions, crisi, treball, reflexió, vestuaris, escenografia, assajos, pors, vergonyes, alegries, treball i molt treball, hem arribat al final amb èxit.

Els nens i nenes de les escoles van demostrar entusiasme davant del nostre espectacle i les seves mestres ens van felicitar.

Cal destacar la feina que han fet aquests 25 alumnes de 2n i 3r d’ESO, on, després de les primeres tres setmanes, cadascú va trobar el lloc on més podia aportar al grup. Des d’aleshores han estat autònoms, creatius, col·laboradors, responsables i positius amb un nivell d’excel·lència. Han donat a la professora que els portava una lliçó amb la qual han demostrat que es pot delegar i confiar en ells.

Han estat cinc setmanes molt intenses on tots hem aprés la importància del treball col·lectiu.

També hem pogut gaudir de l’ajuda d’altres persones a les quals volem agrair tot el que han fet. Gràcies a l’Aida, el Juanpa, la Maria i la Pati.

Share this post