Acte 1r Simposi Ciències, Tecnologia i Matemàtiques

Acte 1r Simposi Ciències, Tecnologia i Matemàtiques

Dijous 1 de febrer, a les 17.15 es va celebrar a la sala polivalent de l’institut el 1r Simposi de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques.

L’acte es va iniciar amb una conferència del Dr Miquel Llobera, professor de Bioquímica de la Facultat de Biologia de la UB. El tema fou Ciència i Pseudociència i va servir per demarcar clarament tant les intencions com la metodologia de treball diferenciada del que és una disciplina formal, amb una metodologia de treball estricta i pública, la Ciència, de múltiples i diverses àrees que poden englobar-se en la pseudociència (des de l’astrologia a la homeopatia, passant per negocis alimentaris).

Després es van mostrar els 27 pòsters que conformaven l’exposició de treballs d’investigació, on alumnat des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat va presentar la problemàtica, la metodologia de treball i les conclusions de la seva recerca. Aquestes recerques han format part de la metodologia de treball pròpia i habitual de les matèries, tret de tres treballs de recerca de batxillerat que es van incloure a la mostra.

Volem destacar la satisfacció de tots els participants, alumnes, professorat i famílies. També agrair al Dr Miquel Llobera la seva participació. Estem segurs que s’ha encès una espurna que tindrà continuïtat els propers cursos.

Aquí teniu algunes imatges de l’acte.

Share this post