A punt per estrenar!

A punt per estrenar!

Els alumnes de 4t de l’optativa de Cinema en curs, ja tenim el nostre film llest per a l’estrena. Aquesta serà el proper dimarts 26 de maig a la Filmoteca de Catalunya de 15 h a 16:30 h.

Aquest curs, el  tema escollit per al documental cinematogràfic  ha estat el passat i el present de “La Escocesa” una antiga fàbrica tèxtil de Poblenou transformada en un centre de creació artística.

Per a realitzar el film hem comptat amb la col·laboració de l’associació A bao a qu i de la seva cineasta, Meritxell Colell. També,  d’algunes veïnes de La Escocesa, com la Carme i la Joana, que han estat molt simpàtiques i ens han explicat la seva vida;  dels gestors actuals de l’espai artístic, la Yolanda Jiménez i el Kike Bela, i d’alguns dels seus artistes residents: la Rina Ota, en Mathieu Bores, la Montse Valls , en Xavier Vilagut  i molt especialment, en Ricard Casabayó amb qui vam gaudir de tot un matí d’art i rodatge.

Si en voleu saber més sobre  el  procés que hem dut a terme per idear, rodar i muntar la nostra pel·lícula podeu consultar el nostre bloc.

Share this post