Segona jornada al CdA

Segona jornada al CdA

El segon dia d’estada al CdA ha començat a les 8:30 amb l’esmorzar ja que a les nou en punt es posaven en marxa les activitats d’aprenentatge. Hem fet tres grups i al llarg del dia hem estudiat de manera rotatòria, la qualitat fisico-química de l’aigua, la qualitat biològica i la qualitat hidromorfològica del riu Rigat.

El temps s’ha comportat fins a l’hora d’anar a dinar. El cel de mica en mica s’ha anat tapant i cap a l’una del migdia ja han començat a caure les primeres gotes. Després de dinar hem agafat els impermeables perquè ja plovia i hem continuat la feina. A partir de les quatre la pluja s’ha fet constant. Encara que ens mullàvem per dalt i per baix hem continuat prenent mesures del cabal del riu, hem buscat macroinvertebrats sota les pedres del riu i hem analitzat el Ph, els nitrats, la transparència i la temperatura de l’aigua. Tot per saber quina qualitat té l’aigua del riu Rigat.

A quarts de sis hem tingut temps per preparar els balls de la nit que farem després de sopar. La nit serà llarga… Mentre veieu unes imatges del que hem fet durant el dia!

Share this post