1r ESO al CdA del Ripollès

1r ESO al CdA del Ripollès

Com cada any l’alumnat de 1r d’ESO fa una estada al Camp d’Aprenentatge del Ripollès situat dins de les instal·lacions de l’Alberg Pere Figuera de Planoles.

Aquest any vam considerar que de dilluns a dimecres hi anessin els grups A i C i de dimecres a divendres els altres dos , el B i el D. Per tant, tot i que les activitats són les mateixes les experiències no ho són del tot, com per exemple els del primer torn es van trobar com a rebuda a la zona la neu i el vent fred.

colonias3Aquesta meteorologia va condicionar una mica l’activitat extraescolar de la tarda, el tir amb arc i l’escalada, ja que la van haver de fer amb frontals ja que el poble s’havia quedat a les fosques. Malgrat aquestes anècdotes les altres activitats van seguir el seu curs previst i fins i tot van tenir un temps agradable.

El segon torn al principi tenien el dubte de saber si podrien sortir o arribar al CdA ja que coincidia amb l’aturada de país. Per sort es va reduir a una paradeta de cinc minuts a l’alçada del Tagamanent.

colonias2El que sí que van haver de fer front van ser les baixes temperatures acompanyades del vent gèlid que venia del Nord, sobretot a l’excursió circular que es fa fins a Nevà. I divendres per un malentès l’autocar va arribar dues hores més tard del previst, encara que l’alumnat s’ho va prendre prou bé ja que havien recuperat el mòbil.

colónies

Share this post