1r Batx de colònies

1r Batx de colònies

Tot l’alumnat de 1r Batxillerat va dur a terme la sortida a la casa de colònies Can Putxet el passat 22 de novembre. Aquí us deixem la crònica d’aquesta activitat realitzada per dos alumnes, en Jan i l’Anuar.

El dia 22 de novembre ens trobàvem tots i totes a la porta de l’institut a tres quarts de nou llestos per agafar l’autocar i iniciar la trepidant aventura (o no, en aquell moment no n’estàvem massa segurs…). Una horeta més tard ja havíem arribat a la casa de colònies Can Putxet, a Sant Celoni.

IMG_7313Allà, un cop havent esmorzat el que portàvem de casa, ens vam instal·lar nois i noies respectivament a les nostres habitacions, que era qüestió de temps que s’impregnessin del característic olor d’adolescent hormonat. La primera activitat va consistir en una petita cursa d’orientació, on separats per grups i fent ús de mapa i brúixola, els joves estudiants van poder posar a prova les seves habilitats de cohesió i esforç (fer trampa). Altres activitats més endavant van incloure curses de sac, assassinats amb petons, futbol amb pilotes gegants, i molts altres, així com l'”humor amarillo” el matí del divendres, acompanyat òbviament de les lesions pertinents.

IMG_7305Menjar abundant, poques hores de son, tafaneries, placatges voladors i petons robats van caracteritzar les (curtes però intenses) colònies dels nois i noies del curs de primer de batxillerat, que se’n van tornar a casa amb molts deures i ganes de dormir una bona migdiada.

Share this post