Una nova edició de Nou pop a l’Espai Hangar!

Una nova edició de Nou pop a l’Espai Hangar!

L’Associació Nou POP va encarregar als alumnes del BRCS Creació Musical de 3r d’ESO  muntar un festival per a joves de 12 a 16 anys, i ara us explicarem com va anar el dia del festival.

Cartell definitiuAquest va començar a les 18h i va acabar a les 20h, amb una programació molt variada que abastava des de l’actuació de Djs i artistes de diferents estils de música (Andreu Latorre, Roudy… ) a tot tipus d’activitats molt engrescadores.

Per donar dinamisme a l’acte, es van crear diferents ambients. Una zona de relax (chill out)  amb coixins i unes llums per poder descansar i asseure’s.  Un fotomaton, on els assistents es feien fotografiar pels nostres fotògrafs amb els seus propis dispositius en un fons d’aurora boreal. Un espai de maquillatge, on les nostres ajudants pintaven les cares als convidats amb pintures fluorescents perquè destaquessin amb la llum negra. Un dels moments més àlgids de la tarda va ser el sorteig d’un mes de spotify Premium, i just quan anaven a dir el guanyador del sorteig varen caure uns globus del sostre .

Finalment, per recaptar diners, vam decidir muntar un bar on hi havia menjar casolà com pastissos i també suc ecològics, proporcionats per Cal Valls .


Enguany, alhora de dissenyar el festival, s’han tingut en compte aspectes com la sostenibilitat (alhora de fer l’escenografia i en els envasos del bar) i la perspectiva de gènere. Aquests temes han estat treballats prèviament a l’aula a banda d’altres com la comunicació, producció, artistes o l’escenografia. Tots ells i d’altres es van treballar a partir de comissions que vam haver de crear per planificar i executar les diferents tasques.

En resum, una tarda plena d’emocions i aprenentatges!!

Share this post