Erasmus+ a Bjurholm, Suècia

Erasmus+ a Bjurholm, Suècia

Durant la setmana del 13 al 18 de febrer, un grup d’alumnes de 2n Batxillerat s’ha desplaçat a Bjurholm, una localitat en el nord de Suècia, en la cinquena de les mobilitats que formen part del projecte Erasmus+: “Ready for Innovative Teaching?” que s’està portant a terme des del curs 2015-2016 a l’Institut Quatre Cantons.

unnamed

Durant la seva estada, l’alumnat s’ha incorporat a la Bjurholms Kommun, Castorskolan on han pogut participar tant en activitats de caire més acadèmic lligades a petites recerques sobre l’entorn, com també han gaudit d’activitats a l’aire lliure totes elles lligades a esports d’hivern (esquí, snowboard, patinatge…), algunes d’elles amb les seves famílies d’acollida. També van visitar el sud de Lapland, per conèixer els costums i organització del poble Sami.

L’experiència ha estat molt enriquidora i gratificant, com les anteriors ja realitzades en aquest projecte, que finalitzarà el proper mes d’abril a Eupen, Bèlgica on tindrà lloc l’última trobada organitzada pel país coordinador.

Share this post