Endavant amb els patis

Endavant amb els patis

El grup d’alumnes del BRC de 4t d’ESO “Endavant amb els patis” hem decidit realitzar algunes millores  al ChillOut i també al pati del soterrani.

En el pati del soterrani vam acordar fer un manteniment de les plantes i també posar grava al terra. Per això hem contractat el grup cooperatiu TEB Verd, una empresa que incorpora a la seva plantilla persones amb discapacitat intel·lectual. Ells ens han ensenyat a podar i plantar i també ens han proporcionat tota la grava que entre tots hem baixat  i hem escampat fins a omplir tot l’espai. Ha quedat molt i molt bé!

En el ChillOut vam decidir fer petits canvis perquè quedi millor i sigui més agradable estar-hi. Amb ajuda d’en Jaume Comellas, un avi d’una alumna de 1r de Batxillerat,  un grup ha construït diverses jardineres noves per penjar a la paret que dóna al carrer. Un altre grup va fer una neteja a fons de tot l’espai i un altre, es va dedicar a polir tots els palets i també els van envernissar.  Finalment, amb l’ajuda dels treballadors del TEB Verd, vam fer un manteniment de totes les plantes. Ara només ens queda esperar que ens n’arribin de noves al març per tenir un ChillOut ben verd i florit!

Share this post