Contra la crisi climàtica-27S

Contra la crisi climàtica-27S

Centenars d’organitzacions internacionals i de tot l’estat convoquen i donen suport a la vaga pel clima i insten a declarar immediatament “l’emergència climàtica” per frenar de manera efectiva les emissions d’efecte hivernacle.

El claustre de professorat ha debatut sobre aquesta jornada i considera que la conscienciació i el compromís d’actuació sobre l’estat “d’emergència climàtica” mereix una actuació contínua i programada. Per això hem organitzat, per al divendres 27, una jornada de conscienciació sobre la crisi climàtica que ocuparà tot el matí per a l’alumnat de tot el centre.

En aquesta franja hi haurà diversos espais successius: intervencions de persones expertes en la problemàtica climàtica, anàlisi de documents de denúncia i propostes d’actuació, preparació de murals i pancartes per decorar i empaperar diversos espais.

El centre facilitarà l’assistència a la manifestació que se celebra a les 12 h, a l’alumnat que s’adhereixi a la vaga (3r, 4t i batxillerat). Amb els més petits (1r i 2n d’ESO) està previst un cercavila pels voltants de l’institut.

Podeu veure els actes programats al cartell de la jornada i consultar el programa aquí.

Cartell_JpelClima_27S

Share this post